Solkvindens cacao-rejse - 10 dage med ceremoniel cacaoSolkvinden har valgt at give sig selv en rejse i ceremoniel cacao, ti dage med fordybelse og indsigter fra cacaoen. Hun skriver:

Min rejse igennem 10 dag med cacao. En fantastisk rejse.
Jeg starter mine morgener med at drikke ceremoniel cacao, på tom mave, så jeg modtager cacaoen på bedst mulig måde. På den måde er min krop og mit sind ikke fyldt med dagens energi.

Dag 1.
Jeg bliver ført ind i et nyt møde med cacao med lysarbejde og jeg  at forbinde mig fuldt ud med cacaoen,  som selvfølgelig er en proces. Jeg fik øjnene op for cacao som  medicin for krop, ånd og sjæl.  Jeg mærke jeg blev helt høj og glemt næsten alt andet. Feks det med selvhealing, så blevet det til cacao ceremoni.

Dag 2.  
Det er som om jeg lige skulle lande i cacaoens energi og genfinde min egen energi på ny. Stadigt en fantastisk rejse. Jeg mærker hvordan jeg drømt helt vildt om natten. Sult og trangen til kaffe forsvandt. Skønt at jeg mærker at jeg blev mere fyldt med cacao på egen hånd. En skøn oplevelse.

Dag 3.
Her modtog jeg en fantastisk guidet healing meditation, som hjalp mig med at åbne endnu mere op i mit energi system og derved forbinde mig mere til min egen rigdom på energi niveau. Det var totalt opløftende.  En skøn start på dag med morgen ritualer og cacao, en fantastisk selvudvikling rejse til transformation på en dybere plan i en fart   Jeg åbnet i energien i kroppen, så jeg kunne fordybe mig yderligere i cacaoen og virkelig mærke min krops bevidsthed.

Dag 4.                                                                                                                                                                     I dag gik jeg ind i nye portaler som var noget af det dybt og smukkeste jeg har oplevet. Jeg mærket virkeligt hvordan jeg åbnet nye sider af mig selv og blev forbundet til den shamanske kraft i healingurter. Her efter blev jeg virkelig syg i 12 timer, det var som om jeg havde arbejdet for dybt med cacao og rejsen, men det hele  må have været en dyb udrensning i min energi krop og ånd  Efter det mærket ind til hvordan jeg kan forbinde mig med naturens og naturens visdom, en åbning til at kunne kommunikere med naturen på en helt ny måde. Og en helt ny måde at mærke naturens energi på, så jeg åbner mit hjerte fuldt ud for cacao og den fantastiske rejseDag 5.
Jeg kommer mig igen, igennem healing. Dog en mere stille dag for jeg skulle bruge min tid på vejr træning og refleksion, samt sunde mig. Efter mine 12 timer var jeg helt afkræftet,  jeg følte jeg ikke engang kunne stå op fra sengen, men jeg kom op af sengen og ud i naturen og lod mig fylde med nye energi og ny visdom.

Dag 6.
Jeg brugte igen tid på at fordybe mig med naturens kraft, samt åben mere og mere op for min egen kraft. Energi og cacao rejsen har gjort at jeg er nødt til at åbne op for sandheden,  lige meget hvad prisen er for mig. Dagene flyder sammen for mig, det er jo en helt fantastisk og super spændende rejs,e som virkelig gøre noget I mit indre.  Dag 6 jeg mærket hvor meget jeg kom hjem i mig selv og samtidig bliver der åbnet helt op til mine underbevidst urkræfter. Jeg skal så lære at forstå det der sker og det bliver også meget lettere at forstå med cacaoen som strømmer igennem min krop hele tiden. Jeg har lært at det virker bedre for mig at spise cacaoen eller drikke det kun med vand, så er det ligsom mere rent og kraftfuld. Jeg tænker alle skal finde deres engen måde at bruge cacaoen, vi er jo alle på hver vores egen rejse som vi må nyde.  Jeg har også mærket at alt det gammel som har sat dybt nede i min krop, ligsom er kommet op i lyset så det kan blive healet I lys og kærlig energi med cacao strømmende igennem min krop som naturens medicin for mit sind, sjæl og krop.

Der kommer rigtig meget spændende op til overfladen, jeg nyder de nye indsigter - også selvom nogle kan være hårde og smertefulde. Jeg ved dog at det er en del af min rejse. Jeg mærke også hvordan jeg kommer meget tættere på dyrene i naturen og her hjemme, det er vildt som dyr kan mærke den energi jeg arbejder i.

Dag 7.
 Denne dag valgte jeg at dele min cacao rejse,  med en anden hvor jeg arbejder med healing.  Det blev  så kraftfuldt. Både når jeg gav og modtog healing, så modtog jeg så utrolig mange smukke budskaber i billeder. En travl dag hvor energien ligsom løftede mig, så dagen var til at klare.

Dag 8.
Jeg modtog endnu flere nye og spændende opgaver som jeg vil bruge tid til at fordybe mig i og rejse endnu dybere Ind i dette fantastiske univers. Jeg forberedte mig på nymåne energien dagen efter og lod månens kraft løfte min energi og manifestation op. Det er jo ved at skifte fra dette fantastiske spirituelle rum til de nye begyndelser, hvor vi kan komme igang med at udleve de drømme der er skabt i vinter tiden.


Dag 9.
Jeg mærket hvordan magien opstod i mit indre og hvor meget det har givet mig at skabe mit eget healing rum hver morgen med cacao. Jeg mærket hvor åbent mit hjerte er for lys, og fantastisk budskaber som kom så let til mig.  Min niende dag er en dag til fordybelse i min energi og lade mig føre af min energi.

Dag 10.
Det var dagen med nymåne og jeg mærket den fantastiske kraft  i mit indre. Jeg mærket den store åbning til den åndelige verden. Jeg forstod bedre og mere klart de budskaber jeg modtog. Der var flere gamle problemstillinger, der blev afklaret i mit sind, en fantastisk energi og rejse.

Hvad har jeg lært af cacao-rejsen.
Jeg mærker i mit hjerte at jeg må lytte til de kald, der kommer til mig og bare lade mig føre med i den energi som kommer til mig. Jeg mærker mit hjerte banker kraftigere end normalt på en smuk måde. Det er som en opvågnen til en ny portal og ny energi,  jeg har nu mulighed for at slippe nogle af mine vilde sider løs og slippe alle bekymringer og bare være den jeg er i mit eget lys Jeg mærker hvordan jeg smider mine masker og træder frem i mit eget lys. Jeg er klar til at bruge de gaver jeg har fået med i dette liv. Jeg mærker dog jeg lige har noget der stadig skal heale op i lyset fra mørket.

Min nye start er først den 20/3, ved vi der går ind i den røde høg som  kraftdyr.  Jeg mærker hvordan jeg bliver klar til at modtage gaver og gå efter kald i naturen med magi og urter kraft. Det har været en fantastisk rejse. Jeg har givet mig selv 2 dage mere på rejsen for at få det hele med. Jeg mærker  hvordan min energi skal kunne være i min krop og mit energifelt. Det tager hårdt på min krop, men jeg har det godt og fyldt med ny livskraft og nye indsigter. Jeg skal pludselig noget andet end jeg lige havde tænkt. Jeg må arbejde videre med min healing på alle planer og skabe en endnu dybere forbindelse til healing urter og bare urter. Jeg har være ud at købe frø, så jeg kan sætte alt det i jorden nu her og lade det kommer op af jorden - hvor jeg vil arbejde med energi hver dag de steder jeg har mine blomster og urter.  Værne om de kraftsteder jeg bliver ført til igennem energi.  Jeg bliver næsten skubbet ud I naturen for at finde de gaver der er der ude og forstå dem.

Ja, cacao sammen med alt det andet jeg laver i mit liv, har taget fart. Jeg har også valgt at skabe pladsen til det i de her 12 dage, hvor alt andet er blevet sat på standby -  det må vente til jeg er klar.

Jeg takker for min skønne rejse ind I cacao og min åndelige verden som er blevet endnu mere optimal,  som jeg var min intention

  Postiv energi Solkvinden1