Sequi Semper Corde - følg altid dit hjerte.

Sequi Semper Corde - følg altid dit hjerte.På min arm der står det skrevet. En evig reminder på hvor vigtigt det er for mig at HUSKE at følge mit hjerte. En tattoo - i hvid, lige der på min venstre underarm - og hvid fordi det er til MIG, det er mit hjerte der 'hvisker': "HUSK mig!".  

Hver gang jeg har overhørt mit hjerte og ladet 'hjernen', 'skulle', 'burde' og 'det gør man' bestemme, så har det på sigt gået galt.

Nu kan jeg så sidde her og være så bagklog.

Følg ALTID dit hjerte -det er så uendeligt meget nemmere at sige end at gøre!

Min erfaring er at det kræver MOD, masser af MOD, når det der er det rigtige for mig,
virker som ren volapyk for andre.
Det kræver øvelse, det bliver nemmere for hver gang at STOLE på at det hjertet fortæller er det rette.
Stædighed, til at stå ved mine valg når alt og alle virker som om de vender mig ryggen.

NU er jeg her, hvor jeg følger mit hjerte -altid.

NU er jeg lige hvor jeg skal være, i mit liv. Lige her, lige NU!!! Der er RO, jeg er faldt til ro, jeg er faldt på plads i mit eget liv. Jeg er LYKKELIG!!!  

Jeg ved at det der skal til for at jeg er GLAD/LYKKELIG/I FRED MED MIG SELV: er at jeg følger MIT HJERTE.
Ved at følge mit hjerte - giver jeg mig selv den største kærlighederklæring!
Ved at følge mit hjerte -elsker jeg mig selv -højest - og så har jeg overskud og masser af kærlighed at give ud af!Og skulle jeg nogen gange glemme det, så står det her..... på min arm Sequi Semper Corde <3